Raymarine Element

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Raymarine introduceert een nieuwe Fishfinder kaartplotter voor een betaalbare prijs, de Element. De Raymarine Element is de overtreffende trap van de Dragonfly serie fishfinders en combineert de goede eigenschappen van de Dragonfly en het succes van de Axiom in de Element.
De Raymarine element is uitgerust met een Quad-Core processor en garandeerd daarmee een zeer snelle signaal en beeldverwerking. De Element maakt gebruik van een Hypervision 1.2Mhz sonar module. Dit zorgt voor een ongekende beeldkwaliteit!
Daarnaast is de Element uitgerust met RealVision 3D, Downvison, Sidevision en in combinatie met deze Hypervision 1,2 megahertz techniek, wordt het beeld ongekend scherp! De Element wordt geleverd met een All-In-One Transducer die aan de spiegel of zwemtrap gemonteerd kan worden of op een "pole"
,br> Een mooie, nieuwe functie zijn de Raymarine RealBathy™ kaarten. Met dit systeem kunt u uw eigen diepekaarten maken! Wanneer u de Element combineert met een navionivs waterkaart beschikt u teven over een zeer uitgebreide kaartplotter.
De Element is verkrijgbaar met een 7, 9 of 12 Inch scherm dat uiteraard in zonlicht afleesbaar is!