Whale Servicekit

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Met de juiste Whale Servicekit repareert of reviseert u uw Whale pomp aan boord voor een frqactie van de kosten van een nieuwe pomp! Ook een Whale pomp is aan slijtage onderhevig. Zo zie je vaak bij een handmatige lenspomp dat de balg na verloop van tijd kan scheuren. Dit komt door ouderdom, uitdroging en gebruik. Met een Whale Servicekit is binnen een handomdraai uw pomp weer als nieuw dit voor aanzienlijk lagere kosten dan het aanschaffen van een nieuwe pomp. Voor een handige doe-het-zelver is het vervangen van de onderdelen uit zo'n Wahle Servicekit een redelijk eenvoudig klusje.

Welke Whale Servicekit verkopen jullie?

De Whale servicekits die wij verkopen zijn nagenoeg allemaal bedoeld voor de verschillende (lens)pompen van het Engelse merk Whale. Populaire servicekits zijn bijvoorbeeld die voor de Gusher serie pompen of de Henderson types. Wij leveren de meeste Whale servicekits direct uit eigen voorraad zodat u ze na bestellen ok snel in huis heeft. Naast de Whale servicekits leveren we ook de meest voorkomende losse onderdelen voor Whale lenspompen. Denk hierbij aan losse hendels, dekplaten of klem ringen voor lenspompen.

Whale Servicekit van Nautic Gear

Wij leveren alle Whale servicekits in de regel direct uit eigen voorraad. Dat betekent dat u uw bestelling altijd snel in huis heeft. Is een servicetkit eventjes niet leverbaar? Dan kunt u deze bij ons niet bestellen. Dit doen we om ergernis en backorders te voorkomen. Wel kunt u bij het niet leverbare product u mailadres achterlaten. Zodra de Whale servicekits dan weer beschikbaar zijn stellen we u hiervan direct per mail op de hoogte. Heeft u vragen over een Whale Servicekit? Belt u ons dan onze klantenservice helpt u graag. Mailen mag natuurlijk ook!