Fenders kopen

Om beschadigingen aan je boot tijdens het aanmeren te voorkomen, kun je op onze webshop fenders kopen. Zo kun je zorgeloos genieten van een gezellige vaartocht met vrienden of familie. In ons assortiment vind je zowel fenders met ogen aan onder- en bovenzijde en fenders met alleen een oog aan de bovenkant. Deze hebben meer volume en hebben daardoor, naast het feit dat ze functioneel zijn, een elegante uitstraling. Bij Nautic Gear kun je eenvoudig online fenders van Majoni kopen voor een scherpe prijs!

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Fenders kopen boot

Heb je je boot net gelakt en wilt je graag nog even genieten van een smetteloze laklaag? Dan kun je bij ons fenders kopen voor je boot. Deze zullen je boot beschermen tegen krassen bij het aanmeren. In ons grote assortiment met fenders vind je ook Steigerfenders, deze zijn ideaal voor wanneer je boot aan een steiger ligt. Heb je vragen over welke fenders je moet kopen voor je boot? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice!

Zwarte fenders kopen

Om je boot een stijlvolle en verfijnde toevoeging te geven, kun je bij Nautic Gear zwarte fenders kopen. Deze worden leeg bij je thuis bezorgd zodat je ze zelf op kunt blazen met een fietspomp. Hiervoor heb je wel een vulnippel nodig die je eenvoudig mee bestelt. Heb je thuis een compressor of luchtpistool? Dan kun je deze ook gebruiken om je fenders mee op te blazen. Vervolgens kun je je fenders op je boot opbergen met onze Fenderkorven. Aarzel niet om de zwarte fenders bij ons te kopen, wij bieden je scherpe prijzen!