Dropfender

Een optimale bescherming van je boot bereik je met de topkwaliteit drop fenders van het Nederlandse merk Majoni. Maar ook voor een kwalitatief hoogstaande Talamex dropfender zit je bij Nautic Gear helemaal goed! Met behulp van deze betrouwbare stootwillen zorg je ervoor dat je boot tijdens het afmeren geen beschadigingen oploopt. Dit doe je door de fender tussen de wal en het schip te plaatsen. In tegenstelling tot een standaard stootwil of fender heeft een drop fender geen oog aan de onderzijde. Je kunt deze praktische en effectieve bescherming voor je boot voordelig bestellen bij Nautic Gear!

Drop fender zwart

Hoe je het ook wendt of keert een stootwil hangt aan je boot of staat in een fenderhouder altijd in het zicht, daarom is het fijn als hij bij de kleur van je vaartuig past, neem bijvoorbeeld zwart. Een dropfender in het zwart aanschaffen in de webwinkel van Nautic Gear is heel eenvoudig en voordelig, bovendien zorgen wij ervoor dat je je nieuwe stootwillen snel in huis hebt. Bij ons heb je de keuze uit verschillende formaten, afhankelijk van de afmeting loopt ook het gewicht uiteen. Wanneer je een handige vulnippel meebestelt, kun je de stootwil eenvoudig met een fietspomp opblazen. Naast de dropfender in het zwart is dit type fender ook in diverse andere kleuren beschikbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Drop fender 12x45 cm
  Normale prijs € 14,95 € 11,75
 2. Drop fender 15x58 cm
  Normale prijs € 20,95 € 18,75
 3. Drop fender 21x62 cm
  Normale prijs € 28,95 € 24,95
 4. Drop fender 24x70 cm
  Normale prijs € 37,95 € 32,95
 5. Drop fender 30x90 cm
  Normale prijs € 64,95 € 54,90
Tonen als Foto-tabel Lijst

Drop fender kopen

Natuurlijk wil je de romp van je boot of schip beschermen tegen krassen en deuken! En daarom is het slim om een set drop fenders bij Nautic Gear te kopen. Bij ons vind je een ruim assortiment aan stootwillen en fenders waar je je vaartuig optimaal mee kunt beschermen tegen beschadigingen van buitenaf. De soorten fenders en toebehoren die je bij ons kunt vinden zijn:

Kortom, alles om je boottocht zo goed mogelijk te laten verlopen vind je in ons uitgebreide online assortiment. Ook om het aanleggen van je boot goed uit te kunnen voeren, zonder schade ben je bij ons aan het goede adres om de juiste dekuitrusting samen te stellen. Nautic Gear is hét online adres om je drop fender te kopen, samen met al je andere bootaccessoires! Mocht je advies willen inwinnen of heb je vragen over je nieuwe dekuitrusting? Neem dan contact op met de deskundige watersporters van onze klantenservice!