Navionics Nav+ Blanco waterkaarten Large & Regular MSD

Navionics Nav+ Blanco waterkaarten Large & Regular MSD

* Vereiste velden

Normale prijs € 228,95 Vanaf € 150,00

Voorraad: Levertijd 2 a 3 werkdagen

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Waardering:
100% of 100
Omschrijving

Of het nou gaat om een Navionics binnenwaterenkaart Nederland of andere gebieden, met de Navionics NAV+ Blanco waterkaarten heeft u grote keuzevrijheid: U kunt eenmalig een gebied naar keuze downloaden.

De navionics NAV+ Blanco waterkaart is van een geheel nieuwe generatie: Wanneer u een navionics Nav+ digitale waterkaart aanschaft kunt u zelf thuis bepalen welke gebied u op de (micro)SD wenst, bijvoorbeeld Nederland & Engeland of u kiest uit een ander gebied. Het grote voordeel hiervan dat u er ook kaarten op kunt zetten die wat lastiger verkrijgbaar zijn. Denk hierbij aan een kaart voor Mexico en Brazilië of een kaart voor Canada. Deze zijn, in combinatie, met de gekochte kaart eenvoudig te downloaden via de Navionics website en op de SD kaart op te slaan.

Bovendien heeft u recht op een jaar lang "Freshest Data" ofwel: gratis kaartupdates! voor het gekozen gebied. Dit betekent dat u na bijvoorbeeld 11 maanden uw kaart kunt updaten naar de laatste versie.

Er zijn van deze Nav+ kaarten een Regular en een Large variant verkrijgbaar. Dit is belangrijk voor het gebied dat u op de kaart zou willen downloaden. Check daarom altijd even goed vooraf via de site van Navionics of het bij het gebied wat u zou willen om een regular of een large kaart gaat.


Wilt u dus navigeren op het Nederlandse binnenwater, dan is de Navionics Nav+ Blanco digitale waterkaart de juiste keuze.
De Franse kanalen bevaren? Ook dan kan u de Navionics Nav+ Blanco kaart hiervoor gebruiken, afhankelijk van uw eigen gebieds-keuze. 

 • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)*
 • België € 6,95, Boven € 50,- 3.95*
 • Afhalen bij 3750 PostNL punten
 • Afhalen bij 1800 PostNL punten (BE)
 • 14 dagen bedenktijd
 • 2 jaar Garantie
 • Ook naar: DE, SP, PT, FR en CR*
 • *m.u.v. vrachttransport

16663 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

De Navionics Nav+ Blanco waterkaart is van een geheel nieuwe generatie en werkt als volgt:

U koopt een "blanco" waterkaart. U ontvangt van ons thuis een (micro)SD kaart thuis gestuurd. Via het internet gaat u naar de Navionics. Daar download u de ' chart installer' via website. U gaat naar 'My Card' en kiest voor 'Activate/Update'. Vervolgens ziet u staan 'first time here'. Daar download u de chart installer. Deze neemt u stap voor stap mee in het activeren en installeren van de kaart. Met de gegevens uit de verpakking registreert u eenvoudig de kaart.

De volgende stap is het aangeven voor welke kaartplotter de kaart gebruikt gaat worden. Deze stap is nodig omdat de website na het kiezen van het gebied meteen zal aangeven welke functies wel en niet werken voor uw kaartplotter. Zo hoeft u geen onnodige data op de kaart te downloaden.

Vervolgens kunt u eenmalig kiezen welk gebied u op de SD kaart wilt downloaden. Na het kiezen van het wereld gebied is het NIET meer mogelijk om een nieuw gebied te kiezen. Het is dus niet mogelijk om eens bij andere gebieden te kijken wat ze daar hebben. Doe dit op de site van Navionics zelf via de 'chart viewer'. 

Het eerste jaar kunt u tevens uw kaart gratis updaten.  Zo heeft u altijd de laatste gegevens op het door u gekozwen gebied.

Van belang is dat u checkt of uw kaartplotter geschikt is voor deze Navionics kaarten.
Bekijk hier de compatibiliteitslijst.


Over het algemeen werken de meeste kaartplotters die nu ook al met Navionics kaarten werken ook met de Nav+ blanco kaarten.
Tijdens het registratieproces op de navionics Website moet u ook aangeven op welk type kaartplotter u de kaart gaat gebruiken.
De Website laat dan zien welke functies er wel of niet werken in combinatie met de Navionics Plus kaarten. 


Wel is het zo dat sommige oudere kaartplotters hardware-matig beperkt zijn is de hoeveelheid data die ze kunnen aflezen van een geheugenkaart.
Let hier op bij aanschaf. Dit geld over het algemeen alleen voor kaartplotters van 4/5 jaar en ouder. 


Pluspunten: • Na ontvangst kaart gebieden zelf te downloaden via de Navionics website

 • Registreren en activeren stap voor stap via de Navionics site

 • 1 Jaar lang GRATIS updates "Freshest Data" dus altijd actueel

 • Alle gegevens op 1 kaart: Nautische gegevens, Sonar gegevens en Community edits.


Check:

Extra informatie
Compatible metBekijk hier de compatibiliteitslijst.
DownloadNa aanschaf kunt u met de opgestuurde Navionics Plus kaart via Internet uw gebied downloaden
Navionics Platinum+ Snelstartgids voorN.v.t.
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren