NAVIONICS Programmeerbare Small + MSD CARD (2GB) MSD/DWL002

Op = Op

NAVIONICS Programmeerbare Small + MSD CARD (2GB) MSD/DWL002

Normale prijs € 178,95 € 158,00

Tijdelijk niet leverbaar

Stuur mij een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

Email:
Omschrijving

Deze programmeerbare Navionics kaart is bedoeld voor oudere kaartplotters die door hun (verouderde) techniek niet in staat zijn een huidige standaard waterkaart uit te lezen. Deze problemen worden veroorzaakt doordat het BIOS van de kaartplotter niet in staat is om bijvoorbeeld een 16 of 32 gigabyte kaartje te kunnen lezen. De omvang van deze kaarten is te groot. Deze navionics programmeerbare kaart heeft een grootte van slechts 2 gigabyte. Dat betekent overigens wel dat u minder informatie kwijt kan op deze kaart dan een standaard kaartje biedt. Denk heirbij aan de sonarcharts en/of de comunity edits.


  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

15077 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.2
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Navionics programmeerbare 2 gigabyte kaart uitgelegd:


Stel: u heeft een verouderde kaartplotter aan boord en u wilt een nieuwe waterkaart hiervoor aanschaffen dan is de kans groot dat de huidige Navionicskaarten niet werken op u oude systeem. Dit komt omdat de hoeveelheid data op de nieuwe kaarten dusdanig groot is dat uw kaartplotter deze niet meer kan uitlezen.

U unt natuurlijk overwegen of dit niet het juiste moment is om een nieuwe kaartplotter aan te schaffen?.. Of niet, want in sommige gevallen is er de volgende oplossing:
De Navionics prorammeerbare kaart MSD (SD adapter met micro SD) MSD/DWL002 waarbij DWl staat voor Download is een lege SD kaart van 2 gigabyte groot met een Navionics serienummer. Na aanschaf is hierop zelf kaartmateriaal te downloaden via de website en chartinsaller van Navioncis die u daar gratis kunt downloaden.


Het werkt dan als voilgt: U schaft deze Navionics DWL002 aan. Nadat u deze thuis ontvangen heeft gaat u naar de website van Navionics (www.navionics.com) en download de Chartinstaller en installeert deze op uw Pc en start de software op. Vervolgens stop u de Navionics DWL002 in het kaartslot van uw PC.
De chartinstaller herkent aan het ingebouwde serienummer het kaartje en gaat vervolgens een stappenplan doorlopen waarbij u uw naw gegevens invult en aangeeft welk merk en type kaartplotter u heeft.


De database van Navioncs weet op basis van het door u ingeven merk en type kaartplotter welke informatie maximaal op het kaartje geprogrammeerd kan worden.
Doordat de omvang van 2 gigabyte beperkt is zullen in veel gevallen alleen de Nautical charts van een gebied worden gedownload maar niet de sonar charts en/of comunity edits. Daarvoor is eenvoudig weg niet voldoende ruimte op het kaartje.


Het goede nieuws is dan wel dat u na afloop van deze procedure een atuele, werkende waterkaart heeft voot uw "oude" systeem.
Heeft u nog een plotter met een CF (compact flash kaartje? Dan moeten wij deze apart bestellen en is de meerprijs rond de 55 euro. Dit omdat een CF kaartje razend duur isw geworden vanwege de beperkte vraag nog en beperkte productie helaas)


Bekijke voor!! aanschaf of uw merk en type kaartplotter geschikt is voor deze kaart of dat u toch met een standaard kaart uit de voeten kan.
Waneer de verzegeling is verbroken kunt u het kaartje niet meer retourneren.


Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren