Navionics Nav+ Large EU646L Centraal en West Europa - Preloaded MSD

Navionics Nav+ Large EU646L Centraal en West Europa - Preloaded MSD

€ 252,00

€ 238,95

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving
De Navionics Nav+ Large EU646L Centraal en West Europa Elektronische Waterkaart dekt o.a. Frankrijk, de Iberische eilanden (Mallorca, Ibiza en Menorca en de Grote kanalen binnen de EU. Zie voor de het gehele gebied de foto.

Deze kaart betreft de Preloaded versie, dus internet downloads zijn niet nodig! Gewoon alle gegevens direct op de (Micro) SD kaart die u alleen even hoeft te registreren via de site van Navionics en vervolgens in uw kaartplotter plaatst. Op deze kaart zijn ook meer dan 42000 binnenwateren gedekt, ook het Binnenwater van Nederland vindt u dus terug op deze waterkaart!

Deze Navionics waterkaart is daarmee uitstekend geschikt voor schippers die o.a van Nederland via Frankrijk naar de Middellandse zee varen over de Nederlandse en Franse kanalen. Maar ook als waterkaart voor het Nederlands binnenwater prima geschikt.
U ziet de boeien, dieptes en informatie over bruggen, havens en sluizen.

Gedetailleerde informatie in een handomdraai op te roepen, geen gaten in de verschillende overlappende schermen zorgen voor een perfecte navigatie!
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

12086 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.3
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
Dekking: Iberian Peninsula, France, English Channel and Sardinia, European inland waters. (French and Holland Canals, Switserland / Italian Lakes, Lake Balaton, Valence, Tisza, River Rheine/Main. Berlin Lakes Pluspunten: Duidelijke kaarten voor serieus navigeren Een duidelijke, storingsvrije schermopbouw. Makkelijk te lezen, ongeacht het zoom niveau Getij- en stromingen, navigatie middelen met uitleg over boeien, havenoverzichten en havendiensten. Geen overlappende informatie, Geen gaten. Geen onderbrekingen van overichtskaarten naar detailkaart. Voorgeprogrammeerd, dus makkelijk te gebruiken. Geen CD of downloads vereist. Gratis update's tot een jaar na aanschaf via de Navionics website.
Extra informatie
Merk Navionics
Kleur Nee
Soort Software op SD Kaart (SD kaarthouder met Micro SD)
Compatible met Download het compatibiliteits overzicht
Download Download hier Navionics Gold Chart Brochure
Navionics Platinum+ Snelstartgids voor Nee
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren