Navionics Platinum+ Large NPEU643L Middelandse Zee en Zwarte Zee - Preloaded MSD
Platinum +

Navionics Platinum+ Large NPEU643L Middelandse Zee en Zwarte Zee - Preloaded MSD

€ 352,90

€ 331,95

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Als u dit product nu bestelt zijn de verzendkosten Gratis (NL).

Omschrijving
Met de Navionics Platinum+ Large NPEU643L Middelandse Zee en Zwarte Zee - Preloaded MSD haalt u de absolute sensatie op gebied van elektronische navigatie aan boord.
De Navionics Platinum+ Large NPEU643L waterkaart is de elektronische waterkaart voor watersporters die willen navigeren in de Middellandse zee en de zwarte zee

Bekijk dieptes en hoogtes driedimensionaal met optionele fotolaag. De satellietfotolaag maakt het mogelijk om kaartinformatie met de satellietfoto te vergelijken om zo de actuele situatie te verduidelijken. Resolutie vergelijkbaar met Google Earth.
Uitgebreide Haveninformatie, belangrijke punten, dynamische getijden en stromingen en almanak informatie zijn vanzelfsprekend.

Gedetailleerde informatie in een handomdraai op te roepen, geen gaten in de verschillende overlappende schermen zorgen voor een perfecte navigatie belevenis!

Bovendien Gratis update's tot een jaar na aanschaf via de Navionics website!
  • Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)
  • België € 7,95
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Afhalen bij 2600 afhaalpunten (NL)
  • Afhalen bij 1400 afhaalpunten (BE)
  • 2 jaar Garantie

12086 klanten beoordelen Nautic Gear gemiddeld met een:

9.3
Wij helpen u graag!

Klantenservice: 0318 - 744755

ma-vr: 09:00 - 17:00

Details
Dekking: Italy, Adriatic Sea, Ionian Sea, Tunisia. From Djidjelli to Misratah. Including Corsica, Sardinia, Sicily, Malta, Italian Lakes, Ligurian Sea, Tyrrhenian Sea. Pluspunten: Duidelijke kaarten voor serieus navigeren Een duidelijke, storingsvrije schermopbouw. Makkelijk te lezen, ongeacht het zoom niveau Getij- en stromingen, navigatie middelen met uitleg over boeien, havenoverzichten en havendiensten. Geen overlappende informatie, Geen gaten. Geen onderbrekingen van overzichtskaarten naar detailkaart. Voorgeprogrammeerd, dus makkelijk te gebruiken. Geen CD of downloads vereist. 3 D weergave van dieptes en hoogtes, Hybirde weergave (combinatie van satellietfoto en kaart. Uitgebreide almanak informatie. Let op: de Nederlandse dekking is met name de Nederlandse Kust!
Extra informatie
Merk Navionics
Kleur Nee
Soort Software op SD Kaart (SD kaarthouder met Micro SD)
Compatible met Download het compatibiliteits overzicht
Download Download hier Navionics Platinum Plus Brochure
Navionics Platinum+ Snelstartgids voor Nee
Schrijf uw eigen review

Alleen ingelogde klanten kunnen een review schrijven. U kunt hier inloggen of registreren