Finlux

Finlux
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Meest verkocht
  Finlux FLD2022BK12 20 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T
  Normale prijs € 198,95 € 190,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 2. Finlux FLD2222 22 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T2
  Normale prijs € 228,95 € 180,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 3. DVB-T2 FTA geschikt
  Finlux FLD2422 24 Inch 12 Volt LED TV met DVD en DVB-T2
  Normale prijs € 248,95 € 200,00
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 4. Finlux 12 volt kabel voor Finlux TV's
  Normale prijs € 20,35 € 15,15
 5. Populair
  12 Volt LED TV Stabilisator 12 - 30 volt Plug & Play
  Normale prijs € 59,95 € 44,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

Je vakantie wordt nog beter met een Finlux tv aan boord van je boot of in de camper. Overdag lekker varen, fietsen, wandelen of luieren en ‘s avonds gezellig tv kijken. Er zijn vele mogelijkheden omdat de tv verschillende ingangen heeft voor onder andere dvd en usb. Zo kijk je eenvoudig je favoriete films en series of je nieuwste foto’s op het HD-ready scherm. Ook handig: een Finlux tv werkt zowel op 12 volt (voor op vakantie) als 220 volt (voor thuis).

Finlux tv

Je kunt de Finlux tv neerzetten op de voet of aan de wand bevestigen. Door het aansluiten van een optionele DVB T antenne en Power Inserter maak je je Finlux TV klaar voor het kijken naar DVB-T uitzendingen, in de volksmond Digitenne genoemd. Standaard bekijk je de vrij beschikbare zenders van de publieke omroep. Wilt je ook naar de commerciele zenders kijken dan is een abbonnement noodzakelijk. Hiervoor levert KPN een insteekkaart-set. Uiteraard ontvang je alleen de kanalen die in jou omgeving te ontvangen zijn.

Dankzij de ingebouwde digitale kabeltuner is de TVF ook thuis op het kabelnetwerk van Ziggo of UPC aan te sluiten en kijk je digitaal in de hoogste kwaliteit Dat betekent dat je wanneer de boot of camper in de winterstalling is je te Finlux TFV toch thuis kunt gebruiken.

Finlux 12 volt tv

Let op! Je hebt bij de Finlux 12 volt tv een aansluitkabel nodig voor de aansluiting op een 12 volt stopcontact. De kabel wordt niet standaard meegeleverd, maar je vindt deze eenvoudig in ons assortiment. Deze Finlux 12 volt kabel is los te bestellen. Heb je bijvoorbeeld een acculader aan boord of zonnepanelen? Dan adviseren we om een spanningsstabilisator meer te bestellen in plaats van een 12 volt kabel. Deze stabilisator zorgt voor een stabiele spanning naar je Finlux TV en voorkomt schade door over- of onderspanning.

.Omdat de aansluitingen van een Finlux TV zich aan de achterzijde bevinden is een wandbeugel met enige afstand (+/- 2,5 cm) tot de wand echt aan te bevelen..

Finlux 24 inch

Als je de ruimte hebt kun je natuurlijk niet anders dan kiezen voor de Finlux 24 inch tv. Deze heeft een diameter van 61 cm en dat is 55,4 x 34,4 cm optimaal genieten. Het beeld is helder en scherp van kleur en contrast. Het scherm heeft een kijkhoek van 170 graden horizontaal en verticaal. Dit betekent dat meerdere mensen vanuit verschillende hoeken prima televisie kunnen kijken. Als ze in je camper passen tenminste. Een Finlux 24 inch tv bestel je eenvoudig online bij Nautic Gear. Wij zorgen voor een snelle levering!