Navionics Waterkaarten

Navionics Waterkaarten

Raster  Lijst 

Raster  Lijst 

Bij Nautic Gear koop je altijd de beste Navionics waterkaart voor het doel en gebied dat je bevaart. De meest verkochte kaart is de Navionics binnenwaterkaart van Nederland. Deze kaart is voor schippers van het Nederlandse water de kaart bij uitstek! Naast het binnenwater vindt u op deze Navionics waterkaart ook de Nederlandse kuststrook en de Wadden terug. Na aanschaf kunt u via de website van Navionics binnen het eerste jaar van aanschaf uw kaarten zo vaak updaten als u wilt. Hiervoor installeert de de Navionics Chart Installer op uw computer. Via een kaartlezer meldt u uw Navionics kaart aan de de rest wijst zich vanzelf! Controleer altijd voor aanschaf dat uw kaartplotter kan werken met de door u gewenste kaart. Bij alle kaarten staat een link naar de compatibiliteits-lijst waarop te vinden is of de kaart ook werkt met uw plotter. Extra van belang wanneer u een oudere kaartplotter heeft. Ook een Navionics kaart voor je Raymarine kaartplotter koop je bij Nautic Gear!

Navionics Gold kaarten

Sommige Navionics Goldkaarten zijn sinds kort weer verkrijgbaar. We noemen dit Navionics Gold PRE-Loaded. Dit zijn voorgeprogrammeerde kaarten die u rechtstreeks in een compatible kaartplotter kunt steken en die direct werken. U hoeft niks te downloaden. Wel kunt u ook deze kaarten weer zo vaak als u wilt updaten binnen het eerste jaar na aanschaf. Wilt u ook een tweede jaar updaten? Dan aschaft u de navionics update kaart aan. Samen met uw oude kaart en de updatekaart, en Navionics Chart installer kunt u uw oude kaart voor de helft van de nieuwprijs weer actueel maken. Uw gold card moet daarvoor wel een NTAG code hebben! Oudere kaarten hebben die code niet en kunnen dan ook niet geupdate worden. Een veel verkochte Navionics Gold kaart is de 28XG en de 46XG. Resp. Nederland, Belgie en Groot Britannie en de 46 XG die nagenoeg heel Europa beslaat.

Navionics kaarten Nederland

Naast de al eerder besproken Navionics kaart van Nederland hebben we ook nog de Navionics XL9PLUS kaart. Feitelijk is dit een lege kaart. Zodra u deze kaart thuis krijgt kunt u doormiddel van de Navionics Chart Installer het door u gewenste gebied downloaden. U kunt hierbij kiezen uit 9 verschillende kaartgebieden. Het voordeel hiervan ten opzichte van bijvoorbeeld een Navionics PRELoaded Gold kaart is dat u de meest actuele kaartgegevens download en dus de allernieuwste kaart heeft. Zou u een preloaded variant kiezen dan heeft u uiteraard na het doen van een gratis update binnen het jaar van aanschaf ook de nieuwste gegevens ter beschikking.

Hoe update u een Navionics kaart?

Het updaten van een Navionics kaart is niet zo lastig maar wel iets dat u zelf moet doen. In de onderstaande video leggen we aan u uit hoe dit in z'n werk gaat:

Navionics kaarten kopen

Wil je graag Navionics kaarten kopen voor je kaartplotter? Dat doe je bij Nautic Gear. We zorgen voor een snelle levering! In de productomschrijving van de kaarten vind je uitgebreide informatie over de verschillende functies. Neem bij vragen gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor je klaar met deskundig advies. Dát is de service van Nautic Gear. Kies er daarom voor de Navionics kaarten te kopen bij onze online watersportwinkel.