Navionics Waterkaarten

Navionics Digitale Waterkaart

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. TIP!
  Navionics Waterkaart Binnenwater Nederland Nav+ Regular EU076R Editie 2022
  Normale prijs € 161,30 € 153,75
 2. Navionics Nav+ Blanco waterkaarten Large & Regular MSD
  Normale prijs € 229,00 Vanaf € 159,00
 3. Navionics Update De Update voor uw Navionics waterkaarten op MSD Kaart
  Normale prijs € 134,00 € 123,95
 4. Op = Op
  NAVIONICS Programmeerbare Small + MSD CARD (2GB) MSD/DWL002
  Normale prijs € 179,00 € 156,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
 5. Navionics Nav+ Large EU628L Nederland, UK en Ierland - Preloaded MSD
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 6. Navionics Nav+ Large EU643L Middellandse zee en Zwarte Zee - Preloaded MSD
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 7. Navionics Nav+ Large EU646L Centraal en West Europa - Preloaded MSD
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 8. Navionics Nav+ Large EU645L Skagerrak en Kattegat - PRELOADED MSD
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 9. Navionics Nav+ Large EU649L Noorwegen - Preloaded MSD
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 10. Platinum +
  Navionics Binnenwater Nederland Platinum+ NPEU076R Benelux en West Duitsland
  Normale prijs € 252,00 € 238,95
 11. Platinum +
  Navionics Platinum+ Large NPEU628L UK & Ireland en Nederland - Preloaded MSD
  Normale prijs € 355,90 € 331,95
 12. Platinum +
  Navionics Platinum+ Large NPEU643L Middelandse Zee en Zwarte Zee - Preloaded MSD
  Normale prijs € 355,90 € 331,95
 13. Platinum +
  Navionics Platinum+ Large NPEU646L Centraal en West Europa - Preloaded MSD
  Normale prijs € 355,90 € 331,95
 14. Platinum +
  Navionics Platinum+ Large NPEU645L Skagerrak en Kattegat - Preloaded MSD
  Normale prijs € 355,90 € 331,95
 15. Platinum +
 16. Platinum +
  Navionics Platinum+ Large NPEU649L Noorwegen - Preloaded MSD
  Normale prijs € 352,90 € 331,95
  (Tijdelijk) niet leverbaar
Tonen als Foto-tabel Lijst

Bij Nautic Gear koop je altijd de beste Navionics waterkaart voor het doel en gebied dat je bevaart. De meest verkochte kaart is de Navionics binnenwaterkaart van Nederland. Deze kaart is voor schippers van het Nederlandse water de kaart bij uitstek! Naast het binnenwater vindt u op deze Navionics waterkaart ook de Nederlandse kuststrook en de Wadden terug.

Na aanschaf kunt u via de website van Navionics binnen het eerste jaar van aanschaf uw kaarten zo vaak updaten als u wilt. Hiervoor installeert de de Navionics Chart Installer op uw computer. Via een kaartlezer meldt u uw Navionics kaart aan de de rest wijst zich vanzelf! Controleer altijd voor aanschaf dat uw kaartplotter kan werken met de door u gewenste kaart, dat geld overigens voor alle waterkaarten. Bij alle kaarten staat een link naar de compatibiliteits-lijst waarop te vinden is of de kaart ook werkt met uw plotter. Extra van belang wanneer u een oudere kaartplotter heeft.

Navionics Waterkaart Nederland

Wanneer u een Navionics waterkaart voor Nederland heeft navigeert u snel van punt naar punt. Afhankeliujk van de kaartplotter heeft u ook auto-routing tot uw beschikking. Deze functie die ook de de plotter moet worden ondersteund zorgt ervoor dat snel de veiligste en snelste route wordt berekend van A naar B.
Reuze handig. Bovendien houdt de Navionics kaart rekeing met de fysieke eigenschappen zoals hoogte, breedte en diepgang van uw schip bij het bepalen van de route.

Ook een Navionics kaart voor je Raymarine kaartplotter koop je bij Nautic Gear!

Navionics Plus kaarten

We hebben een ruim assortiment aan Navionics Plus kaarten met een gebied er op voor geïnstalleerd. We noemen dit Navionics Plus PRE-Loaded. Dit zijn voorgeprogrammeerde kaarten die u slecjhts hoeft te registreren en dan rechtstreeks in een compatible kaartplotter kunt steken en die direct werken. U hoeft niks te downloaden. Wel kunt u ook deze kaarten weer zo vaak als u wilt updaten binnen het eerste jaar na aanschaf. Wilt u ook een tweede jaar updaten? Dan schaft u de navionics update kaart aan. Samen met uw oude kaart en de updatekaart, en Navionics Chart installer kunt u uw oude kaart voor de helft van de nieuwprijs weer actueel maken. Uw Plus card moet daarvoor wel een NTAG code hebben! Oudere kaarten hebben die code niet en kunnen dan ook niet geupdate worden. Een veel verkochte Navionics Plus kaart is de 28XG en de 46XG. Resp. Nederland, Belgie en Groot Britannie en de 46 XG die nagenoeg heel Europa beslaat.

Navionics Plus waterkaart

Naast de al eerder besproken Navionics waterkaartkaart van Nederland hebben we ook nog de Navionics NAV PLUS kaart. Feitelijk is dit een lege kaart. Zodra u deze kaart thuis krijgt kunt u doormiddel van de Navionics Chart Installer het door u gewenste gebied downloaden. U kunt hierbij kiezen uit verschillende kaartgebieden. Het voordeel hiervan ten opzichte van bijvoorbeeld een Navionics PRELoaded  kaart is dat u de meest actuele kaartgegevens download en dus de allernieuwste kaart heeft. Nog een mooi voordeel aan deze downloadable kaarten is wanneer u al een account heeft bij Navionics. Extra gegevens die u op uw account heeft vanuit de community zal ook mee gedownload worden op uw kaart.

Navionics waterkaart installeren

Het installeren van een Navionics waterkaart is reuze eenvoudig. Het is feitelijk een kweste van de SD of Micro Sd kaart in de SD kaarthouder van uw kaartplotter schuiven. Wel moet u in veel gevallen even via de menustructuur van de kaartplotter aangeven dat u de ingegeven Navionics kaart wil gebruiken in plaats van de vaak voorgeinstalleerde wereldwijde basiskaart.

Wanneer eenmaal de Navionics waterkaart is geinstalleerd kan het navigeren beginnen. Houdt u er rekeing mee dat welke pictorgammen en informatie u ziet afhangt van het zoomniveau van de kaartplotter op de Navionics kaart.

De voordelen van de Navionics Waterkaarten

Navionics waterkaarten hebben veel voordelen. U heeft via het scherm van de kaartplotter direct een heel groot gebeid bij de hand. In vergelijk met een papieren waterkaart voorziet een navionics waterkaart u van veel meer informatie. Want naast de standaard informatie die een papieren kaart u biedt is het voordeel van een Navionics elektronsiche waterkaart dat u naast al deze informatie ook de beschikking heeft tot extra informatie. Den bijvoorbeeld aan telefoonummers van een havenkantoor, de beschikbaarheid van brandstof, openingstijden en sluitingstijden van bruggen en sluizen. Veel informatie waarvoor u anders de wateralmanak raadpleegt haalt u bij een Navionics waterkaart direct vanaf het scherm. Welke informatie getoond wordt hangt af van het zoomniveau en van de ondersteuning ervaan door de kaartplotter waarop de navionics waterkaarten draaien.

Navionics kaarten kopen

Wil je graag Navionics kaarten kopen voor je kaartplotter? Dat doe je bij Nautic Gear. We zorgen voor een snelle levering! In de productomschrijving van de kaarten vind je uitgebreide informatie over de verschillende functies. Neem bij vragen gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor je klaar met deskundig advies. Dát is de service van Nautic Gear. Kies er daarom voor de Navionics kaarten te kopen bij onze online watersportwinkel.